Η ομάδα μας παρέχει μια σειρά από συμβουλευτικές υπηρεσίες ώστε να μπορείτε πάντα να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

Οι κίνδυνοι στο διαδίκτυο είναι αμέτρητοι. Η ομάδας μας μπορεί να αναλύσει το επίπεδο ασφάλειας της εφαρμογής σας και να προτείνει λύσεις. Μην αφήσετε κανένα να χαλάσει την εικόνα της επιχείρησής σας. Εξασφαλίστε τώρα την ασφάλεια της ιστοσελίδας ή του E-shop σας και παρέχετε στους χρήστες σας το περιβάλλον που έχουν ανάγκη.

Γνωρίζετε ότι η ταχύτητα της εφαρμογής σας επηρεάζει μέχρι και την θέση σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης; Η ταχύτητα φόρτωσης της εφαρμογής σας καθώς και ο χρόνος εκτέλεσης εργασιών αποτελούν βασικά στοιχεία αξιολόγησης της σελίδας σας, από τους χρήστες αλλά και άλλες εφαρμογές. Η ομάδα μας θα σας δώσει λύσεις ώστε να παρέχετε την βέλτιστη εμπειρία στους επισκέπτες σας.

Η ομάδα μας μπορεί να σας συμβουλέψει σε μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με το E-commerce. Η επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας για το E-shop σας, η έρευνα ανταγωνισμού, ο καθορισμός και η παρακολούθηση στόχων, ή και θέματα παρόχων online πληρωμών, είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Ίσως είστε στην ευτυχή θέση να βλέπετε αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών της σελίδας σας. Αν όχι σίγουρα αυτός είναι ο στόχος σας. Ίσως έχετε σκοπό να προσθέσετε επιπλέον λειτουργίες στην εφαρμογή σας. Σε κάθε περίπτωση είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με μια σειρά προβλημάτων. Εξετάστε από πριν ποιες είναι οι δυνατότητες επέκτασης της εφαρμογής σας με τη δική μας βοήθεια.

Οι υποδομές της εφαρμογής σας είναι ένα από τα πάγια κόστη που πρέπει να καλύπτετε. Η ομάδα μας μπορεί να σας παρέχει μια ανάλυση των πόρων που χρησιμοποιούνται ή που θα χρειαστούν για κάποια μελλοντική επέκταση των λειτουργιών ή αύξηση της επισκεψιμότητας. Με τη βοήθεια μας, θα μάθετε εάν χρησιμοποιείτε σωστά τους πόρους, εάν χρειάζεστε μικρότερες ή μεγαλύτερες υποδομές, ή ακόμα και αν με μια αλλαγή της αρχιτεκτονική μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Ο χώρος της τεχνολογίας εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι πρακτικά αδύνατον για κάποιον μη επαγγελματία να ακολουθεί τις τεχνολογικές τάσεις αλλά και τα εργαλεία που παρέχονται. Με τη δική μας βοήθεια, θα γνωρίζετε ότι χρειάζεται σχετικά με τις εξελίξεις ώστε να μπορείτε να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Επιπλέον γνωρίζοντας το αντικείμενο σας, θα μπορέσουμε να σας δώσουμε επιλογές εργαλείων ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Περισσότερα